Novi simbol Zlatibora

Luksuzni stambeno-poslovni kompleks Balkan Square nalazi se u centru Zlatibora, na mestu glavne autobuske stanice. Odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom, koji budućim stanarima pružaju osećaj savršenog balansa između prirode i moderne arhitekture. Svojim eksterijerom kompleks će doprineti raskošnijem izgledu centra.

Balkan Square čine četiri lamele koje se grade fazno, a sastoji se od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi. Postoji mogućnost pravljenja većih stambenih jedinica. Sve stanove karakterišu visoki kvalitet završnih radova i izvrsna funkcionalnost.

Osim toga, stanovi će biti opremljeni sistemom za pametnu kuću uz pomoću kojeg se vrši kontrola potrošnje električne energije, ručno i daljinsko podešavanje sistema za grejanje, kao i praćenje otvorenosti ulaznih vrata što doprinosi sigurnosti doma.

Prvoklasni izbor materijala i savremeni pristup gradnji Balkan Square čine idealnim izborom za one koji od svog životnog prostora očekuju više.

  • 0 Stanova
  • 0 Stanova u lameli A
  • 0 Liftova
  • 0 Lokala